Tel. 03/455.42.25 | info@lucgeens.be
Lerenveld 14 | 2547 Lint
HISTORIEK

In mei 1968 richtte Michel Geens, de vader van Luc, zijn eigen eenmanszaak op en begon als zelfstandig loodgieter te werken in Lint. Dit bedrijf hield zich bezig met sanitair, centrale verwarming, lood- en zinkwerken en platte daken.

Als kind ging Luc al af en toe mee werken en droomde hij ervan om ooit de zaak van zijn vader verder te zetten. Door een auto-ongeval kon Luc’s vader niet meer werken en werd de zaak voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Nadat Luc zijn studies had afgerond en zijn legerdienst had beëindigd, startte hij op 1 april 1986 de zaak van zijn vader terug op. Hij was toen 20 jaar. Niet veel later kreeg hij hulp van zijn vrouw Mieke, die zelfs mee het dak opging. Na verloop van tijd werd dakwerken mee één van de hoofdactiviteiten van het bedrijf.

Door deze groei werd het aanwerven van extra personeel noodzakelijk. In augustus 2007 begon Luc’s oudste zoon Nick mee in het bedrijf te werken. In 2010 werd het team nog eens uitgebreid met Ben, de broer van Nick.

Momenteel verzorgt Mieke de administratie en houden Luc en zijn zonen zich bezig met het uitvoeren van de projecten. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: BVBA Dakwerken Luc Geens & zonen, waarin vriendelijkheid, kwaliteit en efficiëntie op de eerste plaats komen.